BRUTALAN SNIMAK Pedofil zavodio djevojčicu, a onda su njeni drugovi preuzeli stvar u svoje ruke

Troje tinejdžera uhapšeno je u Rusiji nakon što je na internetu osvanuo skandalozan snimak na kome se vidi kako maloljetnici šutiraju i biju krvavog muškraca koji leži na zemlji. Ruska policija potvrdila je incident, a kao motiv navodi se to što je muškarac (47) sa snimka pokušao da navede na seks njihovu drugaricu (13).

Nakon lascivnog dopisivanja, djevojčica je ispričala prijateljima šta se dogodilo. Zakazala je sastanak sa njim, ali nije došla sama kako je bilo dogovoreno, već je sa sobom povela drugove koji su muškarca sa snimka krvnički pretukli.
Na snimku prebijanja jasno se čuju smeh i najvijanje okupljenih dok pedofil leži kravav na zemlji i moli za milost. Na snimku se vidi i trenuta kada je grupa otišla.

Vjeruje se da je čovjek preživio ovaj napad, ali da se sutradan, 26. jula, grupa tinejdžera od 16 i 17 godina naoružana pištoljem i nožem vratila da ga ubije. Pedofil je ubijen ubodima nožem, potvrdila je policija.

Nakon njegove smrti otkriveno je da je pedofil na svom sajtu objavljivao pornografske snimke i da su na nekima od njih bile i maloljetne djevojke. Spisak njegovih prijatelja na društvenim mrežama takođe je pokazao da je među njima bilo i tinejdžerki.

Taj muškarac čije ime nije objavljeno, pozivao je djevojke u svoj dom i nudio im alkohol i poklone. I komšije pedofila potvrdile su da su ga često posjećivale sasvim mlade djevojke. Istraga je pokazala da je u prošlosti osuđivan za provale.

Troje tinejdžera uhapšeno je zbog nanošenja teških povreda sa smrtnim ishodom.

(radiokameleon.ba)

Komentari

Povezano