Izvadio je novi pasoš, a kada ga je otvorio ostao je zaprapašćen (FOTO)

pasos

E, ovo je ono kad se kaže “što sam loše isp’o”! Da li je ovo najlošija slika ikad ili ne, prosudite sami!

Većina nas ne voli kako ispada na fotografijama za lična dokumenta, odnosno pasoš, ličnu kartu, vozačku dozvolu… Uvek smo nekako…ma znate već i sami. Britanac Stjuart Bojdbi bi upravo zbog toga kako je ispao na slici za pasoš najradije spalio ovu svoju putnu ispravu.

Naime, Bojd je vadio novi pasoš zbog letovanja u Grčkoj, fotografisao se, popunio neophodne formulare i po dobijanju pasoša umalo ga nije strefio infarkt. Umesto svoje slike u pasošu je video fotografiju Adolfa Hitlera.

U neverici, ovaj 50-godišnji bivši tehničar, koji radi u javnom prevozu u Mančesteru, rekao je:

“Bio sam stvarno iznerviran kada sam to video, izbezumljen, pomislio sam “O, Gospode Bože, ovaj pasoš ću imati narednih 10 godina, a oni ne mogu ni da ga urade kako treba.”

Ustvari, na Bojdovoj fotografiji, ispod nosa iznad gornje usne kao brkovi, pojavila se tamna senka, čineći da neverovatno liči na zloglasnog nacističkog diktatora.

Iznerviran radom službe za izdavanje pasoša, postavio je sliku na Fejsbuk, gde je vrlo brzo postala veoma popularna. Njegovi prijatelji misle da je urnebesna, šale se da su mu “namerno” podmetnuli da izgleda kao Hitler. Mora se priznati da izgleda stvarno smešno!

pasos 1

Istražujući grešku, došlo se do zaključka da je igrom svetla došlo do nesrećnog osenčenja njegove nausnice, pa je dobio čuvene brkove “zubna četkica”.

pasos 2

Iz nadležne službe je dobio izvinjenje iobećanje da će mu dostavi novi pasoš, nadamo se ovaj put, bez pretećih brkova.

Izvor: manchestereveningnews/ prevod BKTVnews, A.Lukić

Komentari

Povezano