MAMA JE ZATEKLA SINOVE ZAGRLJENE: Stariji je šaputao mlađem, a ono što je čula SRCE JOJ SE SLOMILO!

Šeril Blenksbi iz Australije znala je da se nešto sprema, ali nije znala da će joj to slomiti srce. Zatekla je trogodišnjeg sina Vilijama kako nježno grli i šapuće svom mlađem bratu Tomasu.

Vilijam je Tomasu položio dlan na obraz i šaputao “Tvoj stariji bata je tu, sve je u redu“. Tomas, koji sada ima 13 nedjelja, rođen je sa ranicom na desnoj ruci koja je izgledala kao biljeg. Nije imao nikakve simptome neke bolesti.

Međutim, sa šest nedjelja, ljekari su mu našli kvržicu u abdomenu. Ispostavilo se da ima tumor iznad bubrega. Bio je na operaciji na kojoj mu je odstranjen i bubreg i poslije koje su ljekari ustanovili da je u pitanju rijedak i agresivan tip raka, rabdoidni tumor, koji se najčešće javlja kod beba i mlađe djece. Svega 25 slučajeva godišnje se zabilježi u cijeloj Americi.

Svega 30 odsto pacijenata uspije da ga pobijedi, a i dalje ne postoji dogovorena terapija za njega. Zato Šeril, njen suprug Džon i mali Vilijam svaki trenutak provode sa malenim Tomasom.

“Srce mi se slama svaki put kada mi se Tomas osmjehne jer znam koliko će mi jednom nedostajati taj osmijeh. I kad mislim da ne mogu da izdržim više bola, vidim na njegovom licu da je u neizdrživim bolovima, i tada mislim da ću ja umrijeti od muke. Probudim se u nadi da je sve ovo samo ružan san, a onda vidim Tomasa u bolovima, i znam da je nažalost sve java. Svake noći mogu samo da se pomolim da nam to nije posljednja zajednička noć“, rekla je Šeril medijima.

(Kurir)

Komentari

Povezano