Trudnica iskreno o tome kakav je s*ks kada je žena u “drugom stanju”


Iako je odlučila biti s*ks boginja tokom svoje druge trudnoće i prepustiti se intimnostima sa svojim partnerom, blogerica Mel Watts shvatila je da to za nju baš i nije dobra ideja.

Poznatija po nazivu svoga bloga “The Modern Mumma” u drugoj trudnoći htjela je napraviti veliki pomak što se tiče svog ljubavnog života, ali jedino što je po tom pitanju dobro napravila je objava na Facebooku koja je do suza nasmijala mnoge.

Ona je shvatila kako nije tip žene koji može uživati u trudničkom s*ksu pa je svojim iskustvom odlučila zabaviti javnost.

“Znate da postoje žene koje uživaju u s*ksu tokom trudnoće. Ali, postoje i žene poput mene. Pokušali smo. Stvarno mislim da jesmo. Znam kako sam se dovela u ovu situaciju i obećala sam da će ovoga puta biti drugačije. Prigrlit ću to. Bit ću uspješna. Voljet ću ga puno više. Bit ću najbolja s*ks boginja kada budem trudna”, počela je svoju objavu Mel koja je u 30. sedmici trudnoće.

Ali, stvarnost je bila potpuno drugačija.

“Eto me. Nasukana kao kit. Znojna. Nosim košulju ali ne zato što sam na onaj način znojna. Imam osip na trbuhu zbog rastezanja kože. Moje grudi su oružje koje bi oborilo svakoga. Teško dišem. Depilirala sam se po metodi “dodirni i osjeti”. Imam deset prstiju na rukama, 10 na nogama i sve ostale dijelove tijela koji strše van. I on me svejedno zove lijepom i s*ksi. Što nije u redu s tim čovjekom? U najgorem sam izdanju. Cijedim se, smrdim, stenjem, ogromna sam i obrasla, dlakava sam i mislim da imam više znoja ispod mojih grudi nego što on ima u svom grmlju tokom najtoplijeg ljetnog dana. I svejedno me želi. Možda je on jedan od onih ljudi koji voli ovakve situacije? Ili je samo predivan, brižan i užasno lažljiv partner zbog svoje pretjerano emocionalne trudne žene. Bilo kako bilo – zadržat ću ga!” napisala je ona.

Pregnant intimacy- okay lets not get fancy pregnant sex.You know there are some women who thrive when they're…

Posted by Mel Watts – The Modern Mumma on Monday, April 3, 2017

(Večernji list)

Komentari

Povezano