Žena slomila ruku na fontani ispred BBI: Uprava obećala isplatiti odštetu

Sve je više Sarajlija koji ispred BBI Bentra na trgu na mjestu fontane doživljava nezgodne padove, piše novinska agencija Patria. Kako saznajemo nedavno je jedna Sarajka (ime poznato redakciji) bukvalno smrskala lakat okliznuvši se na mahovinu koja je nastala kada se fontana ugasila.

Ovu informaciju potvrdili su nam i u Upravi BBI Centra kazavši da imaju pritužbu jednog grđanina. Kako nam je otkrila porodica Sarajke pad je bio toliko ozbiljan, a povrede ruke teške da je operacija trajala više sati, a gips i fiksatore morat će nositi nekoliko mjeseci.

Pri tome je najveći problem, jer je ova nesretna žena po struci frizer, pa joj je ugrožen posao.

– Uprava BBI Centra ima saznanja o jednom slučaju pada na lokalitetu fontane na Trgu. S tim u vezi, nakon što smo obaviješteni o istom, izvijestili smo stranku o proceduri predavanja zahtjeva za odštetu osiguravajućem društvu. Nakon što nam je stranka dostavila svu potrebnu dokumentaciju, zahtjev je predat osiguravajućoj kući – kaži iz BBI Centra.

Kako su dalje naveli fontana ispred BBI Centra, kao i ostatak Trga, se redovno održava i čisti i to od strane ugovorene firme koja održava čistoću u i ispred BBI Centra.

– Uprava BBI Centra svakodnevno radi na održavanja i poboljšanju kvaliteta, kako svojih usluga tako i svoje imovine – navode iz BBI Centra.

Izvor: NAP

«Taksista udario u BMW, pobjegao, a ostala mu tablica»

Komentari

Povezano

Leave a Reply

Your email address will not be published.